LEZING SEMINAR

‘Werk aan de Winkel!’

Het geheim van goede retail

IS ER TOEKOMST VOOR MIJN ‘HANDEL’?

Het Retail landschap was al enorm aan het veranderen maar nu de Corona ‘ghost’ onder ons is zijn onze winkelstraten zeker van een nieuw toekomstbeeld. Onzekere tijden, online wordt nog steeds belangrijker. Steeds meer winkels van de gevestigde orde verdwijnen uit de winkelstraten en centra. Er is veel leegstand maar er zijn ook winkels en winkelketens die het heel goed doen. En er komen nog steeds nieuwe winkels en frisse concepten bij. Een ding is zeker het wordt nooit meer zoals het was, je vraagt je dan ook terecht af of er toekomst is voor jouw ‘handel’.

Jezelf onderscheiden in het huidige winkellandschap wordt steeds belangrijker. Winkelbeleving en service verlenen zijn hierbij belangrijke aspecten. Er moet iets gebeuren! Er is werk aan je winkel!

WIL JIJ:

  • Horen en zien hoe je jouw winkel toekomstbestendig maakt? En wat de Corona antwoorden zijn?
  • Weten wat het geheim is van goede retail?
  • Jouw branchegenoten wakker schudden?
  • Je collega’s of je team inspiratie bieden voor komend jaar?
  • Een kick off presentatie geven voor een transitietraject?
  • Weten hoe je trends kunt vertalen naar je eigen business?
  • Niet alleen vulling van je programma maar ècht toegevoegde waarde?

LEZING ‘WERK AAN JE WINKEL!’

Met een lezing of een seminar deel ik mijn visie op de toekomst van Retail. Graag neem ik jou (en je collega’s of branchegenoten) mee op een visuele reis. Waarom loop je de ene winkel wel in en de andere niet? Wat doet kleur? En licht? Ik laat je met frisse ogen naar Retail kijken. Waar zit mijn blinde vlek? Wat zijn de trends? En wat zijn mijn kansen hierin? Waar zitten de groeimogelijkheden?

Interactie
Door het stellen van de juiste vragen en het geven van mogelijke antwoorden op de retail vraagstukken van nu zorg ik voor interactie tijdens de lezing. Wij verwonderen ons samen over de vele voorbeelden die voorbij komen. Beelden van binnen- en buitenland, goede voorbeelden maar zeker ook minder goede voorbeelden. Hierna wordt het veel makkelijker de kansen voor je eigen onderneming te zien!

De lezing kan uitgebreid worden met een oefening over een actueel vraagstuk waaruit antwoorden/resultaten gefilterd worden. of combineer de lezing met een workshop.

Ja, ik wil meer weten over een retail lezing!

“Tijdens onze vakdag verwoordde Kurien precies wat ik dacht en wilde overbrengen aan mijn branchegenoten. Een eyeopener die ruimte geeft om te groeien”
___________________
Branchevereniging BETA in opdracht van Frans Beekwilder BV

Je hebt het pas door als je het gezien hebt

Vrij naar Johan Cruijff

What we SEE mainly depends on what we LOOK for